Cześć, to ja, mionka94 Naprawdę mam na imię Justyna i jestem z Łodzi. Od 11 roku życia żyję tylko powieściami HP, ale dopiero rok temu odkryłam cudowny świat forum i fanfiction. Doprawdy, jak mogłam tego wcześniej nie zauważyć?! Może dlatego, że Internetu nie miałam...
_________________ “Nadzieja to ze złota kwiat:
On nigdy nie przekwita.
Dziś waszych żyć zerwana nić
Na płatku jest wyszyta.
Tak wasza miłość, wasze łzy,
Tęsknoty i pragnienia,
Dadzą nam, starym, życia sens
I przyszłe pokolenia.”
Jak można wywnioskować z mojego nick'u jedną z moich ulubionych postaci z HP jest Luna. A tak na prawdę mam na imię Angelika i właśnie wybieram się do 3 klasy gimnazjum.
Moja przygoda z HP zaczęła się stosunkowo niedawno, bo niecałe 3 lata temu. Przez przypadek wpadły mi w_ręce 4 pierwsze filmy HP, które obejrzałam po prostu z nudów. No i się zakochałam. Od razu jak nadarzyła się okazja sięgnęłam po książki i dzięki nim moja miłość się pogłębiła.
Tak poza HP to uwielbiam fotografować i czytać książki (w szczególności fantastykę). Gdzieś tam przez moje życie przewija się kuglarstwo, a bardziej szczegółowo ćwiczenia do fire dance i mój kochany świat biologi.
Nieco brutalnie, ale porządek musi być. Syriusz, Moderator Wszechśmieszny.
Ostatnio zmieniony przez Syriusz 2010-08-30, 12:24, w całości zmieniany 3 razy
Witam na forum, do Wstepniaka odsyłam, po słownik posyłam. Na tyle z formalnościami, mam nadzieję że przyszłaś na chwilę lecz zostaniesz na dłużej, aż w końcu będą do ciebie mówić stały bywalec.
_________________ SYRIUSZ BLACK
Powstały z Umarłych
Pierwsze Prawo Magii: Ludzie są głupi: niemal we wszystko uwierzą, bo chcą, żeby to była prawda, lub dlatego, że się obawiają, iż może to być prawda.
Galeony: 4563
Wysłany: 2010-08-30, 15:22
I jest ciekawie. Najbardziej wg mnie w tematach dotyczących książki niż w Rozrywce ze względu na dyskusje. Śmiało możesz pisać jakie jest Twoje zdanie na dany temat.
Katsoit silmiin ja näytit näin.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum