Może lekki sadyzm i lubość w poniżaniu wrogów i pastwienie się nad nimi.
Błagam Cię! Ilu jest śmierciożerów. Gdybym miała zagrać Śmierciożercę to tylko Bellatrix. Bo jest niesamowitą postacią! Bardzo charakterystyczną i łatwą do zapamiętania, ale za to wyjątkowo trudną do zagrania.
_________________ – Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam.
– A co mi dasz w zamian, Severusie?
– W zamian? – (...) – Wszystko.
Ginny nie jest ładna w filmie oczywiście. Ale pewnie gdybyś ją zagrała ty, byłaby prześliczna
A co do Hermiony. Może chciałabym ją zagrać. W końcu to duża rola. Dużo kasy i sława. Ale to tylko dlatego. W ogóle nie jej przypominam.
.SsS
_________________ – Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam.
Ostatnio zmieniony przez SeveruseS 2010-07-08, 09:25, w całości zmieniany 1 raz
Niema brzydkich kobiet, są tylko takie które mogą się komuś nie podobać
Źle to ujęłam. W filmie, nie odpowiada urodą książce. Aktorka grająca Ginny ma śliczną figurę, ale nie pasuje do mojej Ginny
Zbaczamy z tematu. Dase, kogo ty chciałbyś zagrać?
Ja?
oczywiście chciałabym być Narcyzą.. Fajnie by było ją zagrać..
Ona ma tak fajną minę, że potem ją chyba szczęka boli cały dzień hyhy
Przywaliłabym też Severusowi w tej scenie Przysięgi xD
Ona ma fajne momenty w filmie do zagrania
A z roli męskich..zdecydowanie Albusik haha
Mogłabym być największym czarodziejem an ziemi (oprócz Woldzia oczywiście)
Albo seva
Musisz wciskać SPACJĘ za każdym razem jak skończysz zdanie? .SsS
_________________ narCyzA
Ostatnio zmieniony przez SeveruseS 2010-07-08, 09:27, w całości zmieniany 1 raz
Kiedyś chciałam zagrać Hermionę, bo strasznie mi imponowała swoją wiedzą. Teraz jednak wolę Lunę, bo jest taka nietypowa... wcielając się w nią, na pewno miałabym dużo frajdy
_________________ "...nosiliśmy w sercach misterne projekty bezpiecznej hodowli dusz...".
brunetka
cóż, gdy byłam młodsza marzyłam o roli Hermiony! Gdy dowiedziałam się, że będą kręcić film, strasznie chciałam w nim zagrać. Miałam wtedy jednak chyba 8 lat...
_________________ "...nosiliśmy w sercach misterne projekty bezpiecznej hodowli dusz...".
Taki nawyk..xD Psychologiem jesteś czy co? Nie pisuje na gg po prostu jakoś szybko pisze i się przyzwyczaiłam. Ja bym tam chciała Minerwe. Bym się w kota zamieniła...komputerowo ale xD
.SsS
_________________ narCyzA
Ostatnio zmieniony przez SeveruseS 2010-08-25, 14:47, w całości zmieniany 3 razy
Hmm, chyba mogłabym grać Hermionę. Koledzy i koleżanki z klasy wołają na mnie Einstein, chociaż chyba nawet nie wiedzą kim był Poza tym pożeram książki (nie dosłownie!) a w szczególności fantastykę.
Z ról męskich chciałabym grać Severusa... Mmm, tak, mojego złego, okropnego, tłustowłosego (...) z lochów Może też Lucjusza lub Dracona. A ostatecznie Voldemorta xD (Wszyscy mówią, że potrafię być tak złośliwa i irytująca, że jeszcze nigdy kogoś takiego nie spotkali, he he...)
_________________ “Nadzieja to ze złota kwiat:
On nigdy nie przekwita.
Dziś waszych żyć zerwana nić
Na płatku jest wyszyta.
Tak wasza miłość, wasze łzy,
Tęsknoty i pragnienia,
Dadzą nam, starym, życia sens
I przyszłe pokolenia.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum