Za późno. Ostatnie zadanie zawaliłam, co sugeruje po małej ilości punktów mi przyznanych. Szkoda, ze nie można się dowiedzieć dlaczego. Wtedy w przyszłości by człowiek nie popełnił tego samego błędu.
Nie wiem, kto cię miał w swojej grupie, ale nie ja Więc nie mogę ci powiedzieć co poszło nie tak
Galeony: 226
Wysłany: 2010-02-02, 21:18
Ja grałem tylko w HP i CO i bardzo mi się podobała, chociaż denerwowały mnie takie zaklęcia typu: Ducklifors, po którym sklątka zamieniała się w małe kaczuszki...żenada ;] Po części grałem też w ZF i też mi się nawet podobał, ale KP mi się nie podoba.
Ostatnio zmieniony przez Syriusz 2010-02-02, 21:23, w całości zmieniany 1 raz
Galeony: 736
Wysłany: 2010-02-03, 18:53
Grałam w WA i KP, ale WA już w ogóle nie pamiętam... Więc się wypowiem na temat KP. Gra całkiem mi się podoba, jest dużo akcji, więc nie nudzi. Zafascynował mnie Klub Eliksirów. Mogłam ciągle wylewać składniki na podłogę albo stół i nikt na mnie nie krzyczał. :P Chciałabym mieć taką wolność w kuchni.
I początek jest fajny, to rzucanie kociołkami... Chciałam założyć go Ronowi na głowę, ale okazało się, że to niemożliwe. Szkoda. :P
Tylko grafika jest trochę dziwna. Wszyscy przypominają małpki. A Hermiona i Ron pobijają wszystkich pod tym względem.
Niech nam będzie wspaniale, zabiorę Cię z sobą gdziebądź.
No a dlaczego by się jej miała podobać. Przecież są tam postacie z Harrego Pottera. Mi też by się dlatego podobała
Ja nie mam żadnej gry. Chciałabym, ale mnie nie stać
_________________ – Więc ukryj ich gdzieś. Ukryj ją... Ich wszystkich. W jakimś... bezpiecznym miejscu. Błagam.
– A co mi dasz w zamian, Severusie?
– W zamian? – (...) – Wszystko.
Grałam tylko w cztery gry, ale jak dla mnie najlepszy jest Kamień Filozoficzny, bo jest prosto zrobiony, a poza tym, ja uwielbiam fasolki Czara Ognia jak dla mnie była zbyt ulepszona, to już nie było to coś, co tak mi się pdobało.
_________________ "...nosiliśmy w sercach misterne projekty bezpiecznej hodowli dusz...".
Ja grałam w Kamień Filozoficzny, Komnatę Tajemnic, Więzień Azkabanu i Zakon Feniksa. Najbardziej podobał mi się Zakon Feniksa, ze względu na głosy i twarze bohaterów. Producenci zrobili tak, że twarze, np: Harry'ego, bliźniaków, Rona, czy Hermiony wyglądały bardzo podobnie do tych prawdziwych. Nie wiem jak to zrobili, ale szalenie mi się to podoba A i głosy są bardzo podobne w niektórych przypadkach.
_________________ “Nadzieja to ze złota kwiat:
On nigdy nie przekwita.
Dziś waszych żyć zerwana nić
Na płatku jest wyszyta.
Tak wasza miłość, wasze łzy,
Tęsknoty i pragnienia,
Dadzą nam, starym, życia sens
I przyszłe pokolenia.”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum